- Pazartesi - Cuma : 9:00 - 18:00 / Anında Destek Hattı
Yunanistan vizesi için gerekli olan evraklar ve başvuru süreçleri hakkında detaylı bilgilere sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Uzman ekibimiz sayesinde hızlı Yunanistan vizesi işlemleri yapabilirsiniz.
Vize Gereken Tüm Ülkelerde Hizmet Veriyoruz.
Uzman Vize Başvuru Danışmanlığı
Oturum Vizesi veya Geçici Vize Başvuruları
Ülkelerin Yasalarına %100 Uygun Başvuru
Gelecek planlarınız doğrultusunda Yunanistan ülkesi için kalıcı ve geçici oturum danışmanlığı, ikame vizesi başvurularınızı gerçekleştiriyoruz.
Yurtdışında okuma amaçlı alınan Yunanistan öğrenci vizesi başvuru işlemlerini hızlı ve güvenilir olarak konsolosluklara iletiyoruz. Başvurunuz güvencemiz dahilinde.
İster evlilik nedeni ile olsun, ister akraba ziyareti amaçlı olsun tüm ailenize Yunanistan vizesi almak istiyorsanız, ayrıcalıklı olarak size ve ailenize özel vize başvuru danışmanlığı veriyoruz.
İş seyahatlerinde Yunanistan vizenizi almak için öncelik sağlıyoruz. Çift pasaport işlemleri ve hızlı başvuru ile şirketinizin vize işlemlerini kolaylaştırıyoruz.
Öncelik isteyen müşterilerimizi Yunanistan Vip Vize hizmet deneyimi ile tanıştırıyoruz. Vip müşteri özel danışmanlarımız sizin adınıza tüm işlemleri yapacaktır.
Yunanistan seyahatiniz için tatil ve gezi amaçlı sunulan vize işlemlerini Vizebasvuru.com.tr ayrıcalıkları ile sunuyoruz. Siz tatil için hazırlıklarınızı yaparken bizde vize onayınızı alıyor olacağız.
Resmi adı Helen Cumhuriyeti olan ülkeyi ziyaret etmek için Yunanistan vizesi alınması gerekir. Asya, Afrika ve Avrupa’nın kesişim noktasında bulunan Yunanistan, Balkanlar’da yer alan bir ülkedir. Kuzeyinde Makedonya ve Bulgaristan, kuzeydoğusunda Türkiye ve kuzeybatısında Arnavutluk ile komşudur. Toplamda 9 adet coğrafi bölgeden oluşan Yunanistan, 227’sinde ise yerleşim bulunan yaklaşık 3000 adaya sahiptir. Üniter parlamenter cumhuriyet sistemiyle yönetilen ülkenin nüfusu 10 milyonun üzerindedir. Yunanistan’ın başkenti ve en büyük şehri Atina iken en kalabalık şehri Selanik’tir. Para birimi Euro, resmi olarak konuşulan dil ise Yunanca’dır.
Yunanistan vize başvurusu Schengen vize prosedürleri doğrultusunda ilerler. Başvuru formunun doldurularak Yunanistan’a seyahat sebeplerinin net şekilde açıklanması gerekir. En uygun vize türü üzerinden başvuru yapılarak gereken belgeler hazırlanır. Seyahat türlerine bağlı olarak istenilen evraklarda farklılıklar bulunur. Yunanistan Konsolosluğu tarafından yetki verilen vize merkezleri üzerinden başvuru işlemlerinin yürütülmesi mümkündür.
Yunanistan’a seyahat etmek isteyen Bordo (Umumi) Pasaport sahiplerinin vize alması zorunludur. Hususi (Yeşil), Hizmet(Gri), Diplomatik (Siyah) Pasaportu bulunan Türk vatandaşları ise vize prosedürlerinden muaftır. Bordo pasaport haricinde diğer pasaportu bulunan kişiler 180 gün içerisinde 90 gün boyunca Yunanistan’a seyahat etme hakkına sahiptir. 90 günün aşılması halinde vize işlemlerinin yeniden yapılması zorunludur. Aksaklıklar veya yaptırımlarla karşılaşamamak adına ülkede bulunulan süreçte vize süresinin takip edilmesi önerilir.
Yunanistan, Schengen ülkelerinin vize prosedürlerini uygular. Schengen anlaşması sayesinde Yunanistan’a kısa süreli olarak seyahatlerin gerçekleştirilmesi mümkün kılınmıştır. Yunanistan’da 90 günden daha uzun süreli olarak kalmak isteyenlerin farklı vize kategorileri üzerinden başvuru yapması gerekir. Uzun süreli vize işlemlerinde Yunanistan Konsolosluğu’na başvuru gerçekleştirilmelidir. İkamet edilen yerde hizmet veren konsolosluk vize departmanlarından başvuru yapmak mümkündür.
Yunanistan vize başvuru formu Yunanistan Konsolosluğu’nun resmi internet siteleri üzerinden alınır. https://www.mfa.gr/turkey/tr/visas.html?mission=ank linki üzerinden gerekli başvuru formlarına erişmek mümkündür. Yunanistan vizesine başvurmak isteyenlerin formda yer alan tüm alanları eksiksiz olarak doldurması zorunludur.
Yunanistan vize başvurusu için gereken tüm standart işlemlerin başlangıcında formun doldurulması yer alır. Formda kişinin seyahat planlamasına dair tüm detaylar talep edilir. Bu nedenle başvuru sahiplerinin Yunanistan seyahatine ilişkin her noktayı tamamlamış olması önemlidir. Vize başvuru işlemleri sırasında gerekli tüm belgelerle beraber form sunulmalıdır. Yunanistan Vize Başvuru olmadan vize sürecinin başlaması mümkün değildir.
Yunanistan vizesi başvurularının gerçekleştirilecek seyahatin amacına göre yapılması gerekir. Seyahatin süresine bağlı olarak farklı vize kategorileri bulunur. C tipi kısa süreli vizeler, Schengen kategorisinde yer alır. D tipi uzun süreli vizeler ise Yunanistan Ulusal Vizesi olarak geçer. Vize kategorilerine göre sağlanması gereken şartlar farklılaşır.
Yunanistan vize türleri şunlardır:
Normal olarak alınan Schengen C tipi kısa süreli vizeler, 180 günlük süre içerisinde herhangi bir amaçla Yunanistan’da kalabilme hakkı tanır. Schengen kategorisinde bulunan ülkelerde Yunanistan üzerinden alınan vizeyi kullanmak mümkündür. Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve diğer Schengen üyesi ülkelere C tipi vize ile giriş yapılabilir. Vize süresinin aşılmaması ve hangi ülkeden vize alındıysa ilk olarak oradan giriş gerçekleştirmek prosedürler açısından önemlidir.
Yunanistan vize ücreti 2023 yılı için 80 Euro olarak belirlenmiştir. Vize harç ücretleri, Konsolosluk tarafından belirlenerek her sene güncel şekilde duyurulur. Harç ücreti içerisine danışmanlık hizmetleri, sağlık sigortası, vize başvuru merkezi ücretleri dahil değildir. Kişinin başvuru sürecine bağlı olarak ödenecek tutarlarda farklılıklar olabilir. Kısa süreli Schengen vizelerinde yetişkinlerden 80 Euro harç ücreti alınır. 6-12 yaş arası çocuklar için ise 40 Euro harç ücreti bulunur. 6 yaş altındaki çocuklar ise harç ücretlendirmesinden muaftır.
Uzun süreli vize kategorisinde yer alan Yunanistan Ulusal Vizesi için belirlenen ücret, 180 Euro’dur. Seyahat süresi ve uygulanan prosedürlere bağlı olarak ücret bakımından kısa süreli vizelerden farklılık gösterir. Yunanistan uzun süreli vizeler, kendi içerisinde alt kategorilere ayrıldığından farklı vize türüne göre farklı ücretlerle karşılaşılabilir. Ekstra danışmanlık hizmetleri almak isteyenler için ise yaklaşık 30 Euro civarı ücret talep edilebilir. Danışmanlık desteği içerisinde belgelerin hazırlanması, fotokopi, çıktı ve randevu alımları gibi hizmetler bulunur.
Yunanistan vize başvuru belgelerinin eksiksiz olarak hazırlanması vize almak için yeterli değildir. Başvuru süresince gerekli şartların sağlanması ve Yunanistan vizesi almak için uygun olunması gerekir. Konsolosluk tarafından gerekli görülen durumlarda ek belgeler istenebildiği gibi mülakata çağrılmak mümkündür. Yunanistan vize başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler şu şekildedir:
Yunanistan vize prosedürleri, Schengen anlaşmasına uygun şekilde yürütülür. Belgelerin eksiksiz olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı vize alamama durumuyla karşılaşılabilir. Bunun yanı sıra vize alınsa dahi Yunanistan’a giriş yapabilmek sınır polislerinin insiyatifinde olan bir durumdur. Gerekli belge ve kanıtların gösterilememesi halinde ülkeye giriş yapılamayabilir. Girişlerde Yunanistan vizesi olan pasaport gösterilmeli, gerektiği durumlarda istenen konaklama, rezervasyon vb. dökümanlar sunulmalıdır.
Yunanistan vizesinin reddedilmesinin arkasında farklı nedenler olabilir. Vizenin ret durumlarında Konsolosluk tarafından başvuru sahibi yazılı olarak bilgilendirilir. Yazılı bilgilendirmede başvurunun hangi nedenlere bağlı olarak ret aldığı açıkça anlaşılır. Evrakların eksik olması en yaygın ret sebeplerinden birisidir. Bunun yanı sıra başvuru sahibinin özel durumlarından kaynaklı olarak ret alınması mümkündür.
Yunanistan vize ret nedenleri şunlar olabilir:
Yunanistan vize başvuruları yapılırken pek çok farklı noktaya dikkat edilmesi önem taşır. Evrakların doğru şekilde doldurulması ve vize türüne uygun belgelerin sunulması önemlidir. Yunanistan’a giderek geri dönülmeyeceğinden şüphelenilen durumlarda vize reddiyle karşılaşılabilir. Vize reddedilmesinin nedenleri incelenerek gerekli yerlerde düzeltme yapılmalıdır.
Evrak eksikliği vb. durumlardan kaynaklanan hatalar giderilerek yeniden başvuru yapılır. Ret cevabı alan başvurularda ödenen vize ücretlerinin iadesi mümkün değildir. Belge hazırlama sürecinde aksaklık yaşayarak ret almamak için uzman kişilerle çalışmanız önerilir. Vize başvurularının reddedilmemesi için Yunanistan vize başvurusu uyum şartlarına dikkat edilerek işlem yapılması gerekir.
Yunanistan vizesi onay süresi başvuru tarihini takiben 10-20 iş günü içerisindedir. Yoğunluk durumlarına bağlı olarak belirtilen sürelerde değişimler olabilir. Konsolosluk tarafından maksimum bekleme süresi 21 iş günü süresi olarak belirlenmiştir. Fakat başvuruların durumuna ve kurumun yoğunluğuna bağlı olarak aksamalar olabilir. Kısa süreli ve uzun süreli vize kategorilerinin değerlendirme sürecinde farklılıklar vardır. 90 günden daha uzun süre için Yunanistan’a yapılan vize başvurularının değerlendirilmesi otomatik olarak uzayabilir. Uzun süreli vizelerde 1-2 ay bekleme süresinden söz etmek mümkündür.
Yunanistan vizesi başvuruları, seyahat tarihinden minimum 20 iş günü öncesinden başlatılmalıdır. Uzun süreli vize başvurusunda bulunacakların ise 40-50 gün öncesinden süreci başlatmaları önerilir. Yunanistan Konsolosluğu resmi tatil günleri gibi çalışılamayacak süreler göz önüne alınmalıdır. Başvuru sahibinden ek belgeler istenebileceği gibi mülakata çağrılması halinde sürecin uzaması mümkündür.
Firmamız bünyesindeki uzman kadromuz tarafından verilen hizmet doğrultusunda Yunanistan vize başvuru süreciniz, sorunsuz şekilde ilerler. Vize işlemleri konusunda deneyim sahibi ve profesyonel kadromuzdan Yunanistan vize başvurularınızla alakalı her türlü bilgiyi edinebilirsiniz. Yunanistan seyahati amacınıza uygun ve doğru vize kategorisinden başvurarak işlemlerinizi daha garantili şekilde yürütebilirsiniz. Sitemizin forum bölümünden veya telefon numaramız üzerinden bizlerle iletişime geçerek Yunanistan vize işlemleriniz hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Yunanistan vizesi için gerekli evraklar, tam ve doğru şekilde başvuru merkezlerine iletilmelidir. Başvurularda herhangi bir sorunla karşılaşılmaması çoğunlukla evrakların eksiksiz olmasına bağlıdır. Yunanistan Konsolosluğu tarafından başvurunun durumuna göre ekstra belgelerin istenmesi mümkündür. Bunun yanı sıra başvuru sahibi, gerekli görülen durumlarda yüz yüze görüşmeye çağrılabilir. Gerçekleştirilen mülakatlar esnasında sunulan belgelerin yanlış olduğu tespit edildiğinde vize işlemi reddedilir. Başvurulan vize kategorisine göre istenen evraklarda çeşitlilik oluşabilir.
Yunanistan vize evrakları şunlardır:
Online olarak sistemimizden istediğiniz vize türü için başvuru yapın. Evrakları hazırlayıp sistemimizden bizlere kolayca ulaştırın.
Uzmanlarımız Vize Başvuru Merkezlerine hızlıca sizin adınıza gerekli formları sunar. Seyahat tarihinize göre vize randevunuzu oluştururuz.
Evrak ve randevu işlemleriniz sırasında tamamen sizi yönlendiren profesyonel kadromuz sayesinde onaylanmış vizeniz kısa sürede size ulaşır.
Almanya vizesi için gerekli evraklar ve tüm bilgilere sistemimizden hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca deneyimli kadromuzla ile irtibata geçerek hızlıca vize işlemlerinizi sizin adınıza takip edebiliriz.
Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar ve tüm bilgilere sistemimizden hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca deneyimli kadromuzla ile irtibata geçerek hızlıca vize işlemlerinizi sizin adınıza takip edebiliriz.
Yunanistan vizesi için gerekli evraklar ve tüm bilgilere sistemimizden hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca deneyimli kadromuzla ile irtibata geçerek hızlıca vize işlemlerinizi sizin adınıza takip edebiliriz.
Fransa vizesi için gerekli evraklar ve tüm bilgilere sistemimizden hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca deneyimli kadromuzla ile irtibata geçerek hızlıca vize işlemlerinizi sizin adınıza takip edebiliriz.
İtalya vizesi için gerekli evraklar ve tüm bilgilere sistemimizden hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca deneyimli kadromuzla ile irtibata geçerek hızlıca vize işlemlerinizi sizin adınıza takip edebiliriz.
İngiltere vizesi için gerekli evraklar ve tüm bilgilere sistemimizden hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca deneyimli kadromuzla ile irtibata geçerek hızlıca vize işlemlerinizi sizin adınıza takip edebiliriz.
Yunanistan vize başvurusu Schengen vize prosedürleri doğrultusunda ilerler. Başvuru formunun doldurularak Yunanistan’a seyahat sebeplerinin net şekilde açıklanması gerekir. En uygun vize türü üzerinden başvuru yapılarak gereken belgeler hazırlanır. Seyahat türlerine bağlı olarak istenilen evraklarda farklılıklar bulunur. Yunanistan Konsolosluğu tarafından yetki verilen vize merkezleri üzerinden başvuru işlemlerinin yürütülmesi mümkündür.
Yunanistan’a seyahat etmek isteyen Bordo (Umumi) Pasaport sahiplerinin vize alması zorunludur. Hususi (Yeşil), Hizmet(Gri), Diplomatik (Siyah) Pasaportu bulunan Türk vatandaşları ise vize prosedürlerinden muaftır. Bordo pasaport haricinde diğer pasaportu bulunan kişiler 180 gün içerisinde 90 gün boyunca Yunanistan’a seyahat etme hakkına sahiptir. 90 günün aşılması halinde vize işlemlerinin yeniden yapılması zorunludur. Aksaklıklar veya yaptırımlarla karşılaşamamak adına ülkede bulunulan süreçte vize süresinin takip edilmesi önerilir.
Yunanistan, Schengen ülkelerinin vize prosedürlerini uygular. Schengen anlaşması sayesinde Yunanistan’a kısa süreli olarak seyahatlerin gerçekleştirilmesi mümkün kılınmıştır. Yunanistan’da 90 günden daha uzun süreli olarak kalmak isteyenlerin farklı vize kategorileri üzerinden başvuru yapması gerekir. Uzun süreli vize işlemlerinde Yunanistan Konsolosluğu’na başvuru gerçekleştirilmelidir. İkamet edilen yerde hizmet veren konsolosluk vize departmanlarından başvuru yapmak mümkündür.
Yunanistan vize başvuru formu Yunanistan Konsolosluğu’nun resmi internet siteleri üzerinden alınır. https://www.mfa.gr/turkey/tr/visas.html?mission=ank linki üzerinden gerekli başvuru formlarına erişmek mümkündür. Yunanistan vizesine başvurmak isteyenlerin formda yer alan tüm alanları eksiksiz olarak doldurması zorunludur.
Yunanistan vize başvurusu için gereken tüm standart işlemlerin başlangıcında formun doldurulması yer alır. Formda kişinin seyahat planlamasına dair tüm detaylar talep edilir. Bu nedenle başvuru sahiplerinin Yunanistan seyahatine ilişkin her noktayı tamamlamış olması önemlidir. Vize başvuru işlemleri sırasında gerekli tüm belgelerle beraber form sunulmalıdır. Yunanistan Vize Başvuru olmadan vize sürecinin başlaması mümkün değildir.
Yunanistan vizesi başvurularının gerçekleştirilecek seyahatin amacına göre yapılması gerekir. Seyahatin süresine bağlı olarak farklı vize kategorileri bulunur. C tipi kısa süreli vizeler, Schengen kategorisinde yer alır. D tipi uzun süreli vizeler ise Yunanistan Ulusal Vizesi olarak geçer. Vize kategorilerine göre sağlanması gereken şartlar farklılaşır.
Yunanistan vize türleri şunlardır:
Normal olarak alınan Schengen C tipi kısa süreli vizeler, 180 günlük süre içerisinde herhangi bir amaçla Yunanistan’da kalabilme hakkı tanır. Schengen kategorisinde bulunan ülkelerde Yunanistan üzerinden alınan vizeyi kullanmak mümkündür. Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve diğer Schengen üyesi ülkelere C tipi vize ile giriş yapılabilir. Vize süresinin aşılmaması ve hangi ülkeden vize alındıysa ilk olarak oradan giriş gerçekleştirmek prosedürler açısından önemlidir.
Yunanistan vizesi için gerekli evraklar, tam ve doğru şekilde başvuru merkezlerine iletilmelidir. Başvurularda herhangi bir sorunla karşılaşılmaması çoğunlukla evrakların eksiksiz olmasına bağlıdır. Yunanistan Konsolosluğu tarafından başvurunun durumuna göre ekstra belgelerin istenmesi mümkündür. Bunun yanı sıra başvuru sahibi, gerekli görülen durumlarda yüz yüze görüşmeye çağrılabilir. Gerçekleştirilen mülakatlar esnasında sunulan belgelerin yanlış olduğu tespit edildiğinde vize işlemi reddedilir. Başvurulan vize kategorisine göre istenen evraklarda çeşitlilik oluşabilir.
Yunanistan vize evrakları şunlardır:
Yunanistan vize ücreti 2023 yılı için 80 Euro olarak belirlenmiştir. Vize harç ücretleri, Konsolosluk tarafından belirlenerek her sene güncel şekilde duyurulur. Harç ücreti içerisine danışmanlık hizmetleri, sağlık sigortası, vize başvuru merkezi ücretleri dahil değildir. Kişinin başvuru sürecine bağlı olarak ödenecek tutarlarda farklılıklar olabilir. Kısa süreli Schengen vizelerinde yetişkinlerden 80 Euro harç ücreti alınır. 6-12 yaş arası çocuklar için ise 40 Euro harç ücreti bulunur. 6 yaş altındaki çocuklar ise harç ücretlendirmesinden muaftır.
Uzun süreli vize kategorisinde yer alan Yunanistan Ulusal Vizesi için belirlenen ücret, 180 Euro’dur. Seyahat süresi ve uygulanan prosedürlere bağlı olarak ücret bakımından kısa süreli vizelerden farklılık gösterir. Yunanistan uzun süreli vizeler, kendi içerisinde alt kategorilere ayrıldığından farklı vize türüne göre farklı ücretlerle karşılaşılabilir. Ekstra danışmanlık hizmetleri almak isteyenler için ise yaklaşık 30 Euro civarı ücret talep edilebilir. Danışmanlık desteği içerisinde belgelerin hazırlanması, fotokopi, çıktı ve randevu alımları gibi hizmetler bulunur.
Yunanistan vize başvuru belgelerinin eksiksiz olarak hazırlanması vize almak için yeterli değildir. Başvuru süresince gerekli şartların sağlanması ve Yunanistan vizesi almak için uygun olunması gerekir. Konsolosluk tarafından gerekli görülen durumlarda ek belgeler istenebildiği gibi mülakata çağrılmak mümkündür. Yunanistan vize başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler şu şekildedir:
Yunanistan vize prosedürleri, Schengen anlaşmasına uygun şekilde yürütülür. Belgelerin eksiksiz olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı vize alamama durumuyla karşılaşılabilir. Bunun yanı sıra vize alınsa dahi Yunanistan’a giriş yapabilmek sınır polislerinin insiyatifinde olan bir durumdur. Gerekli belge ve kanıtların gösterilememesi halinde ülkeye giriş yapılamayabilir. Girişlerde Yunanistan vizesi olan pasaport gösterilmeli, gerektiği durumlarda istenen konaklama, rezervasyon vb. dökümanlar sunulmalıdır.
Yunanistan vizesi onay süresi başvuru tarihini takiben 10-20 iş günü içerisindedir. Yoğunluk durumlarına bağlı olarak belirtilen sürelerde değişimler olabilir. Konsolosluk tarafından maksimum bekleme süresi 21 iş günü süresi olarak belirlenmiştir. Fakat başvuruların durumuna ve kurumun yoğunluğuna bağlı olarak aksamalar olabilir. Kısa süreli ve uzun süreli vize kategorilerinin değerlendirme sürecinde farklılıklar vardır. 90 günden daha uzun süre için Yunanistan’a yapılan vize başvurularının değerlendirilmesi otomatik olarak uzayabilir. Uzun süreli vizelerde 1-2 ay bekleme süresinden söz etmek mümkündür.
Yunanistan vizesi başvuruları, seyahat tarihinden minimum 20 iş günü öncesinden başlatılmalıdır. Uzun süreli vize başvurusunda bulunacakların ise 40-50 gün öncesinden süreci başlatmaları önerilir. Yunanistan Konsolosluğu resmi tatil günleri gibi çalışılamayacak süreler göz önüne alınmalıdır. Başvuru sahibinden ek belgeler istenebileceği gibi mülakata çağrılması halinde sürecin uzaması mümkündür.
Firmamız bünyesindeki uzman kadromuz tarafından verilen hizmet doğrultusunda Yunanistan vize başvuru süreciniz, sorunsuz şekilde ilerler. Vize işlemleri konusunda deneyim sahibi ve profesyonel kadromuzdan Yunanistan vize başvurularınızla alakalı her türlü bilgiyi edinebilirsiniz. Yunanistan seyahati amacınıza uygun ve doğru vize kategorisinden başvurarak işlemlerinizi daha garantili şekilde yürütebilirsiniz. Sitemizin forum bölümünden veya telefon numaramız üzerinden bizlerle iletişime geçerek Yunanistan vize işlemleriniz hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tüm başvurularınıza ve sorularınıza hızlı cevap vermek için profesyonel kadromuzdan şimdi bilgi alabilirsiniz.
Vizebasvuru.com.tr online vize başvuru platformudur. Firmamız Kültür ve Turizm Bakanlığından A Grubu seyahat acentesi belgesine sahip, İzge Turizm ve Org. Tic. Ltd.Şti olarak hizmet vermektedir. Tüm profesyonel vize danışmanlık hizmetleri için bizlere dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Sektörden ve bizlerden son güncel haberleri almak için e-posta bültenimize kayıt olabilir ve bizi sosyal medyadan takip edebilirsiniz.
© 2021 Vizebasvuru.com.tr – Tüm hakları saklıdır.